Viljakasse Vinni valda saabus kolmekordne õnn

Margus Martin
, reporter
Copy
Ida-Tallinna keskhaiglas ilmavalgust näinud kolmikud toovad nende emale-isale kolmekordse õnne. Rõõmus on mõistagi ka omavalitsus, Vinni vald.
Ida-Tallinna keskhaiglas ilmavalgust näinud kolmikud toovad nende emale-isale kolmekordse õnne. Rõõmus on mõistagi ka omavalitsus, Vinni vald. Foto: Jaana Toomik

Kui suvel tähistasid teist sünnipäeva Nirgi pere nelikutest õed Loore, Luise, Lagle ja Leene Roelast, siis läinud nädalalõpul suurenes Vinni valla elanikkond kolmikute Otto, Annabeli ja Isabeli võrra.

Rõõmu toovad Ida-Tallinna keskhaiglas sündinud värsked ilmakodanikud nii nende noortele vanematele Gerlile ja Kristjanile kui ka mõistagi omavalitsusele.

Vinni vallavanem Rauno Võrno oli titeuudise üle eriti õnnelik ja ütles naljatamisi, et saladus, miks valda paaril viimasel aastal on mitmikutega õnnistatud, peitub ikka viljakas maapinnas. "Õnn on taas meie hoovil," sõnas Võrno ja lisas, et vald oli eelmisel aastal ettenägelik, kui otsustas muuta toetuste korda ning maksta teadaolevalt ainukese omavalitsusena Eestis mitmikute sünni puhul perele topeltsuurt toetust.

Vallajuht lausus, et kui Viru-Jaagupist pärit pere pääseb sünnitusmajast koju tagasi ja vallamajas mitmikute sündi registreerima asub, siis selgub samuti, kas ja kuidas omavalitsus neile veel toeks saab olla. Hea kogemus on Vinni vallal tänu perekond Nirgile juba olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles