Köieveomeeskond läks erru

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Väike-Maarja valla köieveomeeskond: Sten Karro (vasakult), Argo Aonurm, Aare Prants, Priit Beljaev, Rein Miller ja Kalle Piirioja. Pildilt puuduvad Andres Kruusamägi, Kalev Õim ja Jüri Kaskemaa.
Väike-Maarja valla köieveomeeskond: Sten Karro (vasakult), Argo Aonurm, Aare Prants, Priit Beljaev, Rein Miller ja Kalle Piirioja. Pildilt puuduvad Andres Kruusamägi, Kalev Õim ja Jüri Kaskemaa. Foto: Vladislav Musakko

Üleeestilistelt võistlustelt seitse medalit võitnud Väike-Maarja tugevad mehed panid köie kappi, kuid jätsid kapiukse siiski irvakile: kui kunagi tekib kellelgi soov uus meeskond kokku panna, võib ju võistlusvahendi tagasi areenile tuua.

Aare Prants kaptenina andis laupäeval Väike-Maarja valla suurtele mehepoegadele viimast korda käsu “Mehed, köiele!” ja lisas juhise, et sümboolne jupp köieveoköiest tuleb asetada Simuna spordihoone trofeekappi.

Viimase kümne aasta jooksul on Väike-Maarja valla köieveomeeskond saanud üleeestilistelt valdade mängudelt seitse medalit. Võisteldud on sisuliselt samas koosseisus. “Lõpetamine oli meeskonna ühine otsus,” kinnitas Aare Prants. “Oleme kogu aeg tipus olnud ja tipust on hea lahkuda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles