Reformikad pistsid hankel rinda olematu konkurendiga (1)

Copy
Kunda hooldekodu uued omanikud, Kunda Südamekodu OÜ inimesed, peavad olema valmis suurteks investeeringuteks.
Kunda hooldekodu uued omanikud, Kunda Südamekodu OÜ inimesed, peavad olema valmis suurteks investeeringuteks. Foto: Vladislav Musakko

Viru-Nigula vallajuhid otsisid kosilast Kunda hooldekodule. Hankel osales Eesti suurim hooldekodukett – Südamekodud OÜ. See oli vallale justkui jackpot. Pakkumuse teinud reformierakonna tuntud liikme firma sai kahjumis olnud hooldekodu endale. Siiski on loos halle alasid ja see paneb küsima, kas tegemist oli otsepakkumisega.

Kõik on justkui läbipaistev. Kunda hooldekodu on kaua töötanud kahjumiga, lisaks puudub sel investeeringute tegemise võimekus. Viru-Nigula valla sotsiaalvaldkonna juht Annika Kapp tunnistas vallavolikogu istungil, et vald on hooldekodu teemaga väga kaua tegelenud.

Ajalehes Äripäev ilmus konkursiteade: Kunda hooldekodu otsib omanikku. Kuulutus rippus ka valla kodulehel. Juuli alguseks saabus kaks pakkumust. Eesti suurimale hooldekoduketile, reformierakonda kuuluva ärimehe Rain Rosimannuse ettevõttele Südamekodud OÜ püüdis konkurentsi pakkuda tundmatu firma CHR Services OÜ.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles