Hispaania hõbe osutus Nelke koduklubi jaoks liiga tugevaks pähkliks

Margus Martin
, reporter
Copy
Paavo Nelke.
Paavo Nelke. Foto: Riihimäe Cocks

Käsipalli EHF-i Meistrite liiga alagrupiturniiri kaotusega alustanud Riihimäe Cocks tunnistas vastate paremust ka teises voorus, kui laupäeval saadi võõrsil lüüa meeskonnalt Bidasoa Irun 19:34 (11:17).

Soome valitsev meistermeeskond, kelle abitreeneri kohustusi täidab Paavo Nelke, püsis Hispaania hõbedaklubi vastu mängus avapoolaja esimesed neli ja pool minutit. Selleks hetkeks juhtisid külalised 3:1.

Väljakuperemeeste peatreenerile Jacobo Cuetarale selline sündmuste areng rõõmu ei valmistanud ning ta kasutas time-out'i. Mõttepausist oli abi, sest hispaanlased viskasid seejärel kuus vastuseta väravat, asudes ise 7:3 juhtima. Tagasi enam ei vaadatud ja matši lõppskoor peegeldas üsna ilmekalt jõudude vahekorda.

Meistrite liigas mängitud kahe vooru järel on Bidasoa Irun täisedu, kahe võiduga oma alagrupi liider. Riihimäe Cocks paikneb kahe kaotusega viimasel, kuuendal kohal.

Tuleval kolmapäeval võõrustavad soomlased kodusaalis Sloveenia käsipallitiimi HT Tatran Prešov, kel on Meistrite liigas kahe matši järel võiduarve samuti avamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles