Tõusvas joones sõitnud Steinburg tuli MM-il 22. kohale

Margus Martin
, reporter
Copy
Eesti naiste maastikurattamaratonide esinumber Greete Steinburg mahtus MM-il Šveitsis veerandsaja parema hulka.
Eesti naiste maastikurattamaratonide esinumber Greete Steinburg mahtus MM-il Šveitsis veerandsaja parema hulka. Foto: Ola Dahl

Pühapäeval Šveitsis Grächenis sõidetud maastikurattamaratoni maailmameistrivõistlustel saavutas Greete Steinburg ühena kahest naiste arvestuses startinud Eesti rattasportlasest paremana 22. koha.

Tõusvas joones 68-kilomeetrisel distantsil sõitnud Eesti kahe viimase aasta meister Steinburg oli esimeses vaheajapunktis neljandal kilomeetril 39. kohal.

Umbes poolel võistlusmaal mahtus ta juba 30 parema hulka, täpsemalt 29. kohale, ning teisel distantsipoolel edestas veel seitset konkurenti. "Stardist finišini minu jaoks raske sõit, vilets enesetunne ja jalad," kirjutas rakkelanna oma Facebooki lehel. "Terve sõidu võitlesin iseendaga ja andsin oma tänase päeva parima."

MM-i kulla saavutas Pauline Ferrand Prevot Prantsusmaalt ajaga 3.57.09. 28-aastane Greete Steinburg jäi võitjast maha 27 minutit ja kolm sekundit ning teise eestlannana võistelnud Janelle Uibokand lõpetas kullaomanikust 47 minutit ja 24 sekundit hiljem 39. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles