Otsitakse parimaid turismiedendajaid

Andres Pulver
Copy
Narva linnus.
Narva linnus. Foto: Andrei Nekrassov

Viit maakonda ühendava sihtasutuse Põhja-Eesti Turism nõukogu kuulutas välja konkursi, et tunnustada avalikult Põhja-Eesti regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtteid ja atraktiivseid projekte ning teadvustada turismi olulisust piirkondliku majandusarengu seisukohast.

SA Põhja-Eesti Turism juhatuse liikme Karmen Paju sõnul saavad Põhja-Eesti parimate turismiarendajate konkursile kandidaate esitada eraisikud, ettevõtted, riigiasutused, organisatsioonid, kohalikud omavalitsused. "Turismikaardil püsimiseks teevad ettevõtted ja organisatsioonid igapäevaselt jõupingutusi, seega on meil kõigil mõistlik hoolitseda selle eest, et initsiatiiv saaks märgatud ning hea sooritus vääriliselt tähele pandud. Praegu on hea võimalus pühendunud tegijaid märgata ning sellest ka teistele teada anda," rääkis Paju.

Aega on kandidaatide esitamiseks 7. oktoobrini, regiooni parimaid tunnustatakse 7. novembril Narva muuseumis toimuval Põhja-Eesti XIV turismikonverentsil "Kuidas tuua soomlane Põhja-Eestisse?".

Kandidaate saab esitada kolmes jaotuses: aasta väikeettevõte, aasta suurettevõte ja aasta atraktiivseim turismiprojekt. Statuut, kandidaadi esitamise ankeet ja täiendav info on SA Põhja-Eesti Turism kodulehel.

Tehtud ettepanekud vaatab läbi komisjon, mis koosneb Harju-, Rapla-, Järva-, Lääne-Viru- ja Ida-Virumaa esindajatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles