Võrgumehed põrutavad üksteise järel Euroopasse

Margus Martin
, reporter
Copy
Saksamaa tippklubiga VFB Friedrichshafen liitunud Martti Juhkamil on selja taga töine koondisesuvi ning ees seisab veelgi põnevam klubivõrkpallihooaeg.
Saksamaa tippklubiga VFB Friedrichshafen liitunud Martti Juhkamil on selja taga töine koondisesuvi ning ees seisab veelgi põnevam klubivõrkpallihooaeg. Foto: Tairo Lutter

Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri mängud selleks korraks peetud ja Eesti kibedad lüüasaamised unustatud, siirduvad välismaal leiba teenivad Lääne-Viru päritolu võrkpallikoondislased klubide juurde.

Rahvuskoondisega EM-il käinud nurgaründajale Martti Juhkamile asjade pakkimiseks väga palju aega ei antud. 31-aastane Rakverest sirgunud mängumees mõõtis läinud nädalavahetusel üle paari tuhande kilomeetri Läti, Leedu, Poola ja Saksamaa maanteid, et jõuda tänaseks riigi lõunaosas paiknevasse Friedrichshafenisse.

Praegu on teada, et tema koduklubi teeb suure avalöögi oktoobris, mil mängitakse tavapäraselt välja Saksamaa võrkpalli superkarikas. Finaalis kohtub mullune hõbedameeskond ei kellegi muu kui igipõlise rivaali ja valitseva meistri Berliini Recyclinguga. Mullu viis superkarika Šveitsi piiri äärde VFB Friedrichshafen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles