Vihula mõisa peakokk lisas Maria Laidoneri retsepti tundeid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Vihula mõisas pakuti laupäeval Maria Laidoneri retseptide järgi valmistatud õhtusööki.
Vihula mõisas pakuti laupäeval Maria Laidoneri retseptide järgi valmistatud õhtusööki. Foto: Lauri Laan No@no.ee

Kuidas teha puravikust kristallselge ja imelise maitsega supp ilma sellele millegi tänapäevasega maitsenooti andmata? Seda õppis Vihula mõisa peakokk Fred Ruubel Maria Laidonerilt. See oli üks eriline ülesanne.

Kuidas teha puravikust kristallselge ja imelise maitsega supp sellele millegi tänapäevasega maitsenooti andmata? Seda õppis Vihula mõisa peakokk Fred Ruubel Maria Laidonerilt.

Kui mõni aeg tagasi tehti Vihula mõisa peakokale Fred Ruubelile ettepanek Maria Laidoneri kokaraamatust pärit retseptid uude kuube seada, pidas kokk mõtet jumekaks. “Mulle väga meeldib, et erisündmuse võtmes saab teha midagi eestipärast,” lausus Ruubel.

Tagasi üles