Nortsu teel avati uus müügiesindus

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Uue müügiesinduse linti lõikavad Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami (vasakult), kompleksi arendaja Krister Arusoo Apnor OÜ-st, Alas-Kuuli Rakvere esinduse juhataja Andres Metsmaker ja W.EG. Eesti juhatuse esimees Timo Raimla.
Uue müügiesinduse linti lõikavad Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami (vasakult), kompleksi arendaja Krister Arusoo Apnor OÜ-st, Alas-Kuuli Rakvere esinduse juhataja Andres Metsmaker ja W.EG. Eesti juhatuse esimees Timo Raimla. Foto: Ain Liiva

Rakveres Nortsu teel avati eile W.EG. Eesti OÜ ja Alas-Kuul AS-i ühine müügiesindus. Neist esimene kaupleb elektritarvikute, teine tööstusseadmetega.

“See on perspektiivne piirkond, asukohavalikuga panime kümnesse,” lausus W.EG. Eesti ja W.EG. Balticu juhatuse esimees Timo Raimla. “Me olime Rakveres ka varem esindatud, aga see oli sisuliselt garaažiuberik.”

Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ütles, et Lennuki tööstuspiirkonda lisandub järjest uusi tulijaid. “Nortsu teel on kõik krundid müüdud, Papiaru tee põhjapoolsel küljel on vaba vaid 20 protsenti kruntidest,” lausus ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles