Galerii: Tapa elanikud võtsid osa militaartrennist

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy

Kolmapäeva õhtul kogunes kümmekond vaprat Tapa linna elanikku spordikeskusesse, et 1. jalaväebrigaadi spordisektsiooni ülema kapten Deevi Otsa juhendamisel aimu saada, mis on militaartrenn.

"Täna tulime Tapa linna, et kaitseväe linnakus epideemia mõõdu saavutanud spordipisikutega ka tsiviilinimesed nakatada," naljatles kapten Deevi Ots. Nimelt peavad kaitseväelased igal aastal tõestama, et nende füüsiline vorm on piisavalt hea, et vajadusel relv haarata ning riigi kaitsmiseks välja astuda.

Selleks aga peab vormi hoidma ja arendama. "Terve ja treenitud keha kulub kindlasti ka tsiviilinimestele marjaks ära," lausub kapten Ots, olles kindel, et militaartrenni nimetuse all Tapa spordihoones toimunud ühisüritusest on kasu ka nendele, kes igapäevaselt digilaigurõivaid ei kanna.

"Istuva töö korral on väga oluline enda kehale füüsilist koormust pakkuda," selgitas tapalanna Kaire põhjust, miks ta militaartrenni tuli. "Kohati tundus, et trenn on minu jaoks ehk veidike liiga raske, kuid tunne on hea. Ilmselt on homme raske liikuda, aga järgmisel nädalal olen taas kohal," lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles