Sisukord
Uudised
Paberleht

Põhja-Eesti toit püsib kartulil ja odral

2 min lugemist
Mullu suvel korraldati toiduprojekti raames ringsõit mööda Põhja-Eesti toiduvõrgustikuga ühinenud ettevõtteid. FOTO: Kasper Mäe

Milline on Põhja-Eestile omane toit, kuidas seda tutvustada ja kuidas ühiselt tegutseda – nendele küsimustele üritati vastust leida kolm aastat kestnud toiduprojekti raames.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Põhja-Eesti toiduvõrgustiku projektijuht Eha Paas rääkis, et 2016. aasta suvel alguse saanud LEADER-projekti käigus on tehtud tublisti tööd Põhja-Eesti toidumärgise vastu usalduse loomisel, suurendatud oluliselt märgisekandjate ringi, loodud Põhja-Eesti toidu kuvand, ja mis ehk kõige olulisem, tutvustatud kohalikku toitu ja selle tootjaid.

MTÜ Partnerid tegevjuht Elsa Hundt märkis, et lasteasutustes peetud toidupäevade tulemina on osa koole hakanud rohkem kasutama kohalikku toorainet ning koostöö koolikokkade ja ettevõtjate vahel on paranenud.

23.10.2020 24.10.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto