Milline on Põhja-Eestile omane toit, kuidas seda tutvustada ja kuidas ühiselt tegutseda – nendele küsimustele üritati vastust leida kolm aastat kestnud toiduprojekti raames.
Tellijale
Põhja-Eesti toit püsib kartulil ja odral
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti toiduvõrgustiku projektijuht Eha Paas rääkis, et 2016. aasta suvel alguse saanud LEADER-projekti käigus on tehtud tublisti tööd Põhja-Eesti toidumärgise vastu usalduse loomisel, suurendatud oluliselt märgisekandjate ringi, loodud Põhja-Eesti toidu kuvand, ja mis ehk kõige olulisem, tutvustatud kohalikku toitu ja selle tootjaid.