Tapa käsipallimehed tegid Viljandiga võiduhõngulise viigi

Margus Martin
, reporter
Copy
Spordiklubi Tapa meeskonna üks liidreid Aleksandr Oganezov on visanud koduklubi kasuks kolme vooruga 16 väravat, mis on praegu käsipalli meistriliigas teine-kolmas näitaja.
Spordiklubi Tapa meeskonna üks liidreid Aleksandr Oganezov on visanud koduklubi kasuks kolme vooruga 16 väravat, mis on praegu käsipalli meistriliigas teine-kolmas näitaja. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste käsipalli meistriliiga kolmanda vooru ühes põnevamas vastasseisus viigistas Spordiklubi Tapa neljapäeval kodusaalis seni täiseduga liidrikohta hoidnud Viljandi HC tiimiga 27:27.

Viljandlased säilitasid küll liidrikoha, kuid loovutasid tiitlivõistlustel esimese punkti.

Külalismeeskond juhtis suurema osa mänguajast, kuid võõrustajad püsisid visalt kannul. Avapoolajale pani efektselt punkti Martin Adamson, kes saatis sekund enne selle lõppu tähistavat sireeni palli vastaste väravasse, kahandades kaotusseisu üheväravaliseks 16:17.

Teisel poolajal lisas SK Tapa enam kui paarisajapealisele kodupublikule kütet juurde ja hoidis kohtumise skoori enam-vähem tasakaalus. Viigipunkt saavutati teenitult. Õige vähe jäi puudu, et kohtumine oleks tüüritud ka võidusadamasse. "Otsisin kogu mängu vältel sobivat koosseisu, kuid ei leidnud. Viik oli õiglane tulemus, kuigi enne mängu uskusin, et oleme suutelised rohkemaks," tunnistas tapalaste juhendaja Aron Jaanis. "Samas tahtmise taha meestel midagi ei jäänud ja seda nägid ka kaasaelajad."

Viljandi meeskonna peatreener Marko Koks märkis, et Tapa vastu pole kunagi vahet, mis koosseisuga vastane mängib. "Nad on alati tahtmist täis, bravuurikad ja võitlevad lõpuni. Seekord samamoodi," rääkis Koks. "Meil oli mängu algusest peale võimalik minna eest, aga näitasime hästi kaootilist mängu: saavutasime alguses edu ja andsime sama lihtsalt selle käest. Lõpus, tunnistan, oleksime võinud mängu kaotada. Nii et peame viigipunktist natuke isegi rõõmu tundma."

SK Tapa resultatiivsematena viskasid Rail Ageni kaheksa, Aleksandr Oganezov seitse ja Martin Adamson neli väravat. Viljandi meeskonna kasuks tõid Robert Lõpp viis ning Andrei Hapal ja Simon Drõgin kumbki neli väravat.

Viljandi HC-l on liidrina kolmest mängust viis punkti. Ühe punkti vähem on kogunud Põlva Serviti ja HC Tallinn, neljandana jätkaval SK Tapa meeskonnal on kolm punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles