Krossimehed heitlesid maailma tipptasemel

Margus Martin
, reporter
Copy
Rahvuste krossil neljanda koha saavutanud Team Estonia liikmed Harri Kullas (vasakult), Priit Rätsep ja Tanel Leok kordasid tulemust, millega eestlased on saanud hakkama ka kaks korda varem. Kolmas koht oli seekord üsna käeulatuses.
Rahvuste krossil neljanda koha saavutanud Team Estonia liikmed Harri Kullas (vasakult), Priit Rätsep ja Tanel Leok kordasid tulemust, millega eestlased on saanud hakkama ka kaks korda varem. Kolmas koht oli seekord üsna käeulatuses. Foto: Kalev Palkov

Üleeile koos tiimikaaslaste Harri Kullase ja Tanel Leokiga Eesti meeskonna Rahvuste krossil neljandale kohale aidanud Priit Rätsep tõmbas harrastajana joone alla sportlaskarjääri vaat et ühele värvikaimale hooajale.

Haljala vallast pärit Rätsep, Väike-Maarja juurtega Kullas ning võrukene Leok muutsid Maarjamaa motokrossiaustajate nädalavahetuse emotsioonidest kirkaks, pakkudes elamusi kogu raha eest.

Kokkuvõtte neljanda kohaga tõestati taas: eestlased oskavad pagana hästi keerulistes tingimustes motokrossi sõita. Kuidas muidu seletada asjaolu, et mullune Rahvuste krossi võitja Prantsusmaa leidis ennast alles meie meeste selja tagant viiendalt positsioonilt. Tahapoole jäid veel kolmkümmend meeskonda, teiste hulgas kuuendaks tulnud USA ning seitsmes Saksamaa, rääkimata lõunanaabritest lätlastest, kes olid kaheksandad. Kolm paremat olid 73. korda korraldatud maailma suurimal motoüritusel Holland, Belgia ja Suurbritannia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles