Lennuki tööstuspiirkond sai järjekordse asuka

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Uued uksed on avatud: Nortsu teele rajasid ühise müügiesinduse AS Alas-Kuul (pildil vasakul Rakvere esinduse juhataja Andres Metsmaker) ja W.EG. Eesti OÜ (pildil paremal juhatuse esimees Timo Raimla).
Uued uksed on avatud: Nortsu teele rajasid ühise müügiesinduse AS Alas-Kuul (pildil vasakul Rakvere esinduse juhataja Andres Metsmaker) ja W.EG. Eesti OÜ (pildil paremal juhatuse esimees Timo Raimla). Foto: Ain Liiva

Rakvere Lennuki tänava tööstuspiirkonnas on kõik Nortsu tee äärsed krundid leidnud omaniku, Papiaru tee põhjapoolne serv on samuti pea täielikult asustatud. Möödunud nädalal tehti lahti Alas-Kuuli ja W.EG. Eesti ühine müügiesindus, õige pea avatakse samas piirkonnas Škoda esindus.

Rakveres Nortsu teel avati möödunud nädalal W.EG. Eesti OÜ ja Alas-Kuul AS-i ühine müügiesindus. Neist esimene kaupleb elektritarvikute, teine tööstusseadmetega.

“See on perspektiivne piirkond, asukohavalikuga panime kümnesse,” lausus W.EG. Eesti ja W.EG. Balticu juhatuse esimees Timo Raimla. “Olime Rakveres ka varem esindatud, aga see oli sisuliselt garaažiuberik. See, mis nüüd Nortsu teel välja kukkus, on väga hea asi. Too või firma juhtkond ja peakontor Rakveresse üle.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles