USA viisaloterii võit pani kodumaad hindama: Eesti elu on kui muinasjutt

Meelis Kalme
Copy
Terje Makarova koos abikaasa Viktori, poeg Romani ning tütar Anitaga. Viktori jättis Terje veel mõneks ajaks suure lombi taha.
Terje Makarova koos abikaasa Viktori, poeg Romani ning tütar Anitaga. Viktori jättis Terje veel mõneks ajaks suure lombi taha. Foto: Erakogu

Öeldakse, et soovidega peab ettevaatlik olema, sest need võivad täituda ja siis tuleb pakkida kotid, jätta maha paika loksunud elu ning seada sisse end Suurel Mandril. Nii, elus korra ette tulev lugu, juhtus ühe Rakvere perega.

Rakvere Kungla lasteaia õppealajuhatajal Terje Makaroval (37) oli elu paigas. Koos abikaasa Viktoriga (39) kasvatasid nad poeg Romani (14) ja tütar Anitat (6). Ta nautis tööd, mida armastas, ning oli äsja sisse saanud ülikooli magistriõppesse erialale, mida väga õppida soovis. Siis juhtus aga midagi, mis elurütmi segamini lõi.

Terje ja Viktor registreerisid end nimelt USA rohelise kaardi viisaloteriile. Kuigi võitu ei oodanud tegelikult kumbki, tuli peatselt teade: hiljemalt 1. veebruariks peab pere teisel mandril olema. Kui ei ole, kaotavad viisad kehtivuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles