Kibeda käega Veideman tegi, mida temalt oodati

Margus Martin
, reporter
Copy
Tarva sinisärklaste Rain Veidemani (üleval vasakul) ja Tormi Niitsu haardes on Liepāja pallur Anrijs Miška, kes jäeti kodusaalis nullipoisiks.
Tarva sinisärklaste Rain Veidemani (üleval vasakul) ja Tormi Niitsu haardes on Liepāja pallur Anrijs Miška, kes jäeti kodusaalis nullipoisiks. Foto: Ģirts Gertsons

Rakvere Tarva tagamängija Rain Veideman tõestas Eesti-Läti korvpalliliiga esimeses voorus Liepājas, et teda hooaja eel skooritegijate tippu pakkunud mitmed korvpalliasjatundjad valdavad teemat hästi.

Eile 28-aastaseks saanud Veideman võttis pühapäevases 81:65 (poolaeg 39:26) võidumängus BK Liepāja vastu skooritegemise enda kanda ja kannustas samamoodi tegudele kaaslaseid.

Heast meeskonnavaimust kantuna võeti matšis Läti sadamalinna meeskonnaga juhtohjad enda kätte kohe alguses ega loovutatud neid kuni lõpuvileni. Rain Veidemani arvele kogunes 35 väljakul viibitud minuti jooksul 24 punkti, viis lauapalli ja kolm resultatiivset söötu. Tosinast sooritatud viskest eksis ta kolmel, lisaks leidsid tee läbi korvirõnga kõik kolm vabaviset. “Rain suudab mängida ka nii, et ta ei eksi ühelgi viskel,” tähendas Tarva peatreener Juris Umbraško.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles