Politsei otsib Rakvere vallas toimunud liiklusõnnetuse tunnistajaid

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid.
Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 11.35 toimus Rakvere vallas Koovälja külas Koovälja–Kohala maantee teisel kilomeetril liiklusõnnetus, milles said kannatada üheaastane laps ja 26-aastane naine. Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks vajab politsei pealtnägijate abi.

Liiklusõnnetus toimus, kui seni tuvastamata sõiduk kaldus kurvis vastassuunavööndisse ja talle vastu sõitnud sõiduauto Kia Sportage'i juht, 26-aastane naine, keeras kokkupõrke vältimiseks teelt välja. Juht ja auto tagaistmel turvatoolis olnud üheaastane tüdruk said viga ning nad toimetati haiglasse. Kia rehvid vastasid nõuetele ja turvavarustust oli kasutatud õigesti.

"Kurvi võttes peab kiirust vähendama. Peab arvestama sellega, et teele langenud lehed võivad tekitada libedust. Kiirust peab valima vastavalt tee- ja ilmaoludele – maksimaalne lubatud kiirus ei ole kohustuslik," sõnas Rakvere politseijaoskonna välijuht Ainar Reimann.

Politsei palub kõigil inimestel, kes liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust politseiga. Samuti palutakse politseisse pöörduda inimesel, kes teise sõiduki roolis oli. Palume ühendust võtta Rakvere avariigrupiga telefonil 5329 2883 või politsei- ja piirivalveameti infonumbril 612 3000, mis töötab argipäeviti kl 8–19.

Lääne-Virumaal toimus selle aasta üheksa kuuga 36 liiklusõnnetust, milles hukkus üks inimene ja vigastada sai 48 inimest. Eelmisel aastal juhtus samal perioodil 54 liiklusõnnetust, neis hukkus kuus inimest ja kannatada sai 66 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles