Jooksusari kasvatas isuga osalejate hulka

Margus Martin
, reporter
Copy
Lääne-Viru välejalad Taavi Kilki (vasakul) ja Cris Poll hõivasid kodumaakonna mitmeetapilise võistlussarja kokkuvõttes sellel aastal vastavalt esimese ja kolmanda koha.
Lääne-Viru välejalad Taavi Kilki (vasakul) ja Cris Poll hõivasid kodumaakonna mitmeetapilise võistlussarja kokkuvõttes sellel aastal vastavalt esimese ja kolmanda koha. Foto: Lääne-Virumaa jooksusari

Mullusest kahe etapi võrra suuremale ja kokku kaheksast Lääne-Viru eri paigas korraldatud võistlusest koosnenud maakondlikule jooksusarjale tõmmati eelmisel nädalal Porkunis joon alla.

Otsustaval etapil võidutses meeste arvestuses Taavi Kilki, kes pistis taskusse ka koondarvestuse esikoha. Punktitabelis järgnesid rakverlasele Porkuni jooksust kõrvale jäänud Steven Rehelem Harjumaalt ning kadrinlasest ultrajooksja Cris Poll, kes Porkuni teise kohaga oma punktisaaki tõhusalt kasvatas.

Üldkokkuvõtte teise ja kolmanda koha omanikku jäi lõpuks lahutama üksainus punkt. Punktiarvestuse edukaim naine oli kuuel etapil võistelnud, neist viis võitnud ja sealhulgas Porkuniski väledaimaks osutunud rakverlanna Moonika Pilli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles