Ausärasse tõsteti head õpetajad

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Oma töötaja kõrge hindamine: aasta lasteaiaõpetaja Heidi Jakobson (paremal) Kauri lasteaiast saab sooja tunnustuse ja kauni lilleõie haridustempli omanikult Anne Nõgult.
Oma töötaja kõrge hindamine: aasta lasteaiaõpetaja Heidi Jakobson (paremal) Kauri lasteaiast saab sooja tunnustuse ja kauni lilleõie haridustempli omanikult Anne Nõgult. Foto: Ain Liiva

Homse õpetajate päeva puhul peeti meeles ja tänati Lääne-Virumaa neid haridusinimesi, kes on teinud oma tööd aastakümneid pühendumuse, kire, armastuse ja südamega. Panustades just niimoodi päevast päeva teadmiste ja oskuste edasiandmisse.

Tuua lasteaeda siblima, sulgima ja munele kanad – selles on mängu, loovust ja vahvust. Neid omadusi leidub aasta lasteaiaõpetajas Heidi Jakobsonis Kauri lasteaiast.

“Hea õpetaja on empaatiline. Ta teeb lastega seda, mis neid ja ennast huvitab,” lausus Jakobson, kes on töötanud lasteaias 25 aastat. Looduslähedusest lugu pidav lasteaiaõpetaja, kes on nomineeritud ka Eesti aasta lasteaiaõpetaja tiitlile, nentis, et tema rühma lastel pole kõrgest tunnustusest aimu. “Nad on nii väikesed. Aga olen nende jaoks alati õpetaja. Aasta õpetaja,” sõnas Jakobson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles