Rakvere Vabaduse tänaval algavad kaevetööd

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Vabaduse tänava liiklusskeem remondi ajal.
Vabaduse tänava liiklusskeem remondi ajal. Foto: Graafika: Kristel Mänd

Esmaspäeval, 7. oktoobril algavad Rakveres Vabaduse tänaval ehitustööd, mida tehakse kahes etapis.

Esimeses etapis rekonstrueeritakse Vabaduse tänaval Karja ja Saueaugu tänava vahelisel lõigul kanalisatsioonitorustik ja lõigus Piiri tänavast kuni Karja tänavani rajatakse sademeveetorustik. Kaevetööd selles lõigus vältavad ligikaudu kaks nädalat.

Teises etapis tehakse kaevetöid Piiri tänaval kogu ulatuses (alates Rägavere teest kuni Vabaduse tänavani). Rekonstrueeritakse vee- ja kanalisatsioonitorustik ja rajatakse sademeveetorustik.

Töid tehakse tänavalõikudel tsoonide kaupa. Mõlemas etapis on kinnistuomanikel juurdepääs kinnistutele hommikul ja õhtul. Tööde ajal on tsoonis asuvale kinnistule juurdepääs raskendatud või ajutiselt puudub.

Vabaduse tänaval toimuvate kaevetööde ajal suletakse liiklusele linnast väljuv suund Karja tänavast kuni Saueaugu tänavani ja läbipääs linnast väljuval suunal puudub. Erandina pääsevad läbi ühissõidukid.

Liiklejatel palutakse jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.

Töid teeb AS-i Rakvere Vesi tellimusel T.A.K. Ehitus OÜ. Kaevetööde eeldatav lõpptähtaeg on jaanuar 2020, uus teekate paigaldatakse ja teeäär haljastatakse järgmise aasta maikuuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles