Pikk tänav vajab veel kõpitsemist (1)

Andres Pulver
Copy
Praegu pargitakse Pikal tänaval veel oma äranägemise järgi, kuid peagi märgistatakse parkimiskohad.
Praegu pargitakse Pikal tänaval veel oma äranägemise järgi, kuid peagi märgistatakse parkimiskohad. Foto: Ain Liiva

Rakvere Pikk tänav peab valmis saama oktoobri lõpuks ning linnavalitsuse teedeinseneri Lennart Korbe sõnul pole põhjust muretseda selle pärast, et osa kõnniteeplaate juba katki on.

“Praegu askeldavad Pikal tänaval ehitajad ja eks nad on seal omajagu plaate ära lõhkunud, mis neil nüüd välja vahetada tuleb,” nentis Korbe. Linnavalitsuse teedeinsener rääkis, et ehitajad liiguvad Pikal tänaval raskete masinatega ja ilmselt on just need suured kõnniteeplaadid katki pressinud.

“Selge on, et oktoobri lõpuks peavad olema need plaadid välja vahetatud, vastasel juhul ei saa me tänavat ehitajalt vastu võtta,” lausus Korbe. Praegu on suurem osa katkisi plaate, kuid mitte kõik, tähistatud ristikesega.

Ilmselt võib aga neid katki minna veelgi, sest Pikal tänaval käib tänavamööbli paigaldus. Raskeid betoonist lillekaste veetakse paratamatult suurte autodega. Lilli kastidesse vastu talve siiski istutama ei hakata.

Pikal tänaval on praegu tublisti segadust ka parkimisega. Lennart Korbe ütles, et parkimiseks ette nähtud kohad tähistatakse mustade kividega, selle tööni pole ehitajad aga veel jõudnud. “Kui parkimiskohad on tähistatud, peaks asi oluliselt selgemaks muutuma,” lisas Korbe.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles