Swedbank lõpetab detsembrist kõik sularahatehingud välisvaluutas

Postimees
Copy
Swedbank teatas, et lõpetab 9. detsembril välisvaluutas sularahatehingute tegemise ja seega saab sellest ajast alates panga esindustes sularahatehinguid teha ainult eurodes.
Swedbank teatas, et lõpetab 9. detsembril välisvaluutas sularahatehingute tegemise ja seega saab sellest ajast alates panga esindustes sularahatehinguid teha ainult eurodes. Foto: Elmo Riig

Swedbank teatas, et lõpetab 9. detsembril välisvaluutas sularahatehingute tegemise ning seega saab sellest ajast alates panga esindustes sularahatehinguid teha ainult eurodes. Põhjuseks tuuakse vähenenud nõudlus.

Viimastel aastatel on välisvaluutas tehtud sularahatehingute arv esindustes märkimisväärselt vähenenud.

Klientide muutunud käitumise taga on eelkõige euroala laienemine ja kasvav pangakaartide kasutamine välismaal, teatas Swedbank.

Muudatus puudutab üksnes panga esindustes tehtavaid sularahatehinguid välisvaluutas – valuutavahetust, väljamakseid kontolt või kontole sissemakseid välisvaluutas.

Esinduses välisvaluutas ülekannete tegemine ja valuuta konverteerimine ning interneti- ja mobiilipangas valuutatehingute ja ülekannete tegemine jätkuvad tavapärasel viisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles