Coopi võrkpallikarikas jäeti Rakveresse

Margus Martin
, reporter
Copy
Mehis Täpp.
Mehis Täpp. Foto: Arvet Mägi

Eesti meistrivõistlusteks valmistuv BMF/Rakvere Võrkpalliklubi esiliiga meeskond võõrustas karikaturniiri Coop Cup, jättes kaks paremat kohta enda valdusse.

Kaks võistkonda moodustanud ja need juhendajate Mehis Täpi ning Meelis Järve järgi nimetanud rakverlaste omavahelises otsustavas mõõduvõtus olid Täpi mehed Järve omadest paremad 2:1. Kolmanda koha saavutas mõlemale Rakvere esindusele tulemusega 1:2 alla jäänud, kuid IMsport/Järvamaa 3:0 alistanud Eesti Maaülikool.

Mehis Täpp kõneles, et esiliigahooajale minnakse vastu hea meeleoluga. Sama turniiri raames peetud matšid Tartu ja Järvamaa konkurentidega tema sõnul vastastest erilist pilti ette ei mananud.

“Nende mängude põhjal väga suuri järeldusi veel teha ei saa, aga kindlasti on meil praegu emotsiooni ja tahtmist teistest rohkem,” märkis treener. “Hea meel on selle üle, et meil on meeskonnas kaksteist võrdset meest ja igale kohale mitu mängijat. Tänulikud oleme mõistagi ka toetajatele, tänu kellele saime kodusaalis sellise turniiri korraldada.”

Esiliiga meistrivõistluste avalöögi teeb BMF/Rakvere Võrkpalliklubi 19. oktoobril, kui Rakvere Rahu hallis mängitakse meeskonnaga Liider/Rae vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles