Lõpppeatus: CADrina

Copy
Arvutijoonestamise võistlus CADrina koos selle juurde kuuluva mitmekülgse meelelahutusega tuleb novembri lõpus taas. Selle aasta ralliteemalisel üritusel on lootust kohata autoralli MM-sarjas liidrikohta hoidvat Ott Tänakut.
Arvutijoonestamise võistlus CADrina koos selle juurde kuuluva mitmekülgse meelelahutusega tuleb novembri lõpus taas. Selle aasta ralliteemalisel üritusel on lootust kohata autoralli MM-sarjas liidrikohta hoidvat Ott Tänakut. Foto: Meelis Meilbaum

Meil, kadrinlastel, on oma traditsioon. Juba kümnendat korda kutsume endale külla tudengeid Eestimaa koolidest, et aja peale ja kuulsuse nimel võidu joonestada.

Ei ole selgi aastal lood teisiti. Enamgi veel: korvpallivõistlus, noorte robootikute kokkutulek, õhtune meelelahutus ja Kadrina tutvustamine hea kodukohana on kokku saanud suuremaks CADrinaks kui kunagi varem. Kuhu me oleme jõudnud ja kuhu veel minna, et olla 22. novembriks üdini valmis?

On toimunud arvukaid koosolekuid nii töörühmades kui ka kogu CADrina meeskonnaga. Kõik võtmetegelased on ammu teada ja suuremad plaanid küpsed. Kosmeetilised pisiasjad selguvad nagu suurte projektide puhul ikka alles viimasel hetkel. Kuid kes see neist hoolib – üldplaaniga on vaja kursis olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles