Tanel Padar avab uues muusikavideos isiklikku elu

Margus Martin
, reporter
Copy
Tanel Padar ja Lauren Villmann muusikavideos "Tartust Pariis".
Tanel Padar ja Lauren Villmann muusikavideos "Tartust Pariis". Foto: Kuvatõmmis videost

Haljalast pärit rokklaulja Tanel Padar avaldas uue muusikavideo, kus näeb kaadreid suve lõpus tütre isaks saanud muusiku ja tema armastatu Lauren Villmanni elust.

Värske singli "Tartust Pariis" muusika ja sõnade autor on 38-aastane Padar, video valmis Mirjam Ruudu ja Alexandr Kovaljonoki ühistööna.

Tanel Padar kõneles loo sünnist rääkides, et ta käis täpselt kaks aastat tagasi kihlatuga esimesel kohtingul, kirjutab kodumaisele muusikale pühendatud veebileht MuusikaPlaneet.

"Kuna olin sel ajal kõrgendatud meediatähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teha Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud. Seega tuli mul täiesti hullumeelne plaan minna õhtust sööma 440-kilomeetrise autosõidu kaugusele," rääkis ta. "Me olime valmis riskima asjaoluga, et sellest võib saada kas elu parim trip või kõige pikemate sekunditega õhtu."

880 kilomeetri ja 12 tundi kestnud kohtingu järel sündiski "Tartust Pariis", mille Tanel Padar pühendas sellele õhtule ning seiklusele, mis sai alguse tänu riski võtmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles