Keskkonnaamet ootab prügikratilt vastuseid

Margus Martin
, reporter
Copy
Mõisamaa külas asuva kinnistu tulevik on veel teadmata. Enne jäätmeloa andmist või selle andmisest keeldumist soovib keskkonnaamet saada omanikult lisa­andmeid.
Mõisamaa külas asuva kinnistu tulevik on veel teadmata. Enne jäätmeloa andmist või selle andmisest keeldumist soovib keskkonnaamet saada omanikult lisa­andmeid. Foto: Ain Liiva

Väike-Maarja valla Mõisamaa külas omandatud kinnistule jäätmeluba taotlev pealinna firma osaühing BTRK peab esitama keskkonnaametile lisaandmeid. Samuti palutakse firmal rääkida oma plaanidest kohalikega.

Keskkonnaamet teeb lõpliku otsuse ettevõttele prügi ajutise sorteerimise loa andmise või sellest keeldumise kohta pärast lisaandmete esitamist.

Keskkonnaameti jäätmebüroo spetsialist Kaisa Kivila märkis, et lisaandmetena soovib amet teada, kas ja kuidas on nimetatud ettevõte ja selle juhatuse liige Andrei Skarlakov, kes ostsid kinnistu eraisik Anastassia Vommi käest, seotud ajakirjanduses kõneainet pakkunud pealinna prügiärimehe Mihhail Vommiga. Muu hulgas palus keskkonnaamet infot selle kohta, kuidas toimus Vommi abikaasalt kinnistu ostmine ja milline on ettevõtte majandusaruanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles