Maadluspäeva arvepidamine läks aastatega segamini

Margus Martin
, reporter
Copy
Tapa maadluspäeval on oma kindel koht Eesti maadluskalendris. Pikkade aastate jooksul on Lääne-Virumaa ühes peamises maadlusspordikantsis nähtud haaravaid matše nii naksakate tulevikutegijate kui ka riigi tippu kuuluvate maadlejate esituses.
Tapa maadluspäeval on oma kindel koht Eesti maadluskalendris. Pikkade aastate jooksul on Lääne-Virumaa ühes peamises maadlusspordikantsis nähtud haaravaid matše nii naksakate tulevikutegijate kui ka riigi tippu kuuluvate maadlejate esituses. Foto: Meelis Meilbaum

Rohkem kui paarikümnel aastal korraldatud Tapa maadluspäev tõi eelmisel laupäeval Tapa spordikeskusesse kokku taas arvuka maadlejate pere. Külakosti saabus ka välismaalt.

Noorte ja täiskasvanute kaaluklassides panid end Tapal ametlikult järjekorranumbrit 17 kandnud Kreeka-Rooma maadluse jõuproovile kirja 145 maadlejat.

Tihedam toimetamine käis noorte hulgas, üle saja võistlejaga kadettide vanuseklassis. Põhjuseks oli asjaolu, et maadlusturniir kuulus Eesti kadettide vanuseklassi seeriavõistluse kalendrisse. Seetõttu võis Tapal näha rassimas kogu riigi paremikku, kellele omakorda lisasid vürtsi välisvõistlejad Venemaalt Pihkvast ja Läti pealinnast Riiast. Tüdrukuid käis maadlusmatil paarkümmend, pea sama palju oli täiskasvanuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles