Sada kümme ja väga kraps: Rakvere põhikool peab pidu

Copy
Tunnete ära? Muidugi, Curly Strings! Rakvere põhikooli pidunädala neljandat päeva tähistasid algklassilapsed pärast tunde kooli kohta käiva viktoriini ja Playboxiga – hetk kolmanda klassi etteastest.
Tunnete ära? Muidugi, Curly Strings! Rakvere põhikooli pidunädala neljandat päeva tähistasid algklassilapsed pärast tunde kooli kohta käiva viktoriini ja Playboxiga – hetk kolmanda klassi etteastest. Foto: Ain Liiva

Rakvere põhikool saab 110-aastaseks ja tähistab seda ümmargust tähtpäeva pidunädalaga. Koolipere mitte vaid ei oota kingitusi, vaid teeb neid rõõmsal meelel ka ise.

Et nende kool saab väga vanaks, kinnitasid Rakvere põhikooli neljanda klassi õpilased Emili Saksman ja Iti Mehide, kellest kool on täpselt sada aastat vanem. Tüdrukute arust on koolis käsil üks äge nädal, sest iga päev toimub midagi vahvat.

“Kõik mõtlevad koolis sinu peale. Ei ole nii, et kui sa hakkama ei saa, siis panevad kahe. Näiteks kui me millestki aru ei saa, siis meie õpetaja aitab,” rääkis Iti Mehide, kes teab, et tema vanavanaisa Valdo Männilo oli kord selle kooli direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles