Kaua tehtud teel lõigati linti

Merly Raudla
Copy
Vinni vallavanem Rauno Võrno (vasakul) ja AS-i Nordecon esindaja Aivar Krüger lõikasid lindi läbi ning Ulvi inimesed hakkasid Viru-Kabala poole astuma.
Vinni vallavanem Rauno Võrno (vasakul) ja AS-i Nordecon esindaja Aivar Krüger lõikasid lindi läbi ning Ulvi inimesed hakkasid Viru-Kabala poole astuma. Foto: Vladislav Musakko

Juba ligi kaks aastat tagasi valmima pidanud Ulvi – Viru-Kabala kergliiklusteel oli eile ametlik avamispidu. Pärast lindilõikamist hakkasid inimesed tee mõlemast otsast tulema, ning kui keskpaigas kokku saadi, tehti üheskoos üks virgutav võimlemisseanss.

Vinni vallavanem Rauno Võrno tunnistas, et kergliiklustee esimene valmimistähtaeg oli 2017. aasta lõpul. “Seekord ei õnnestunud ehitaja valik ning asi vajus liiva,” selgitas ta ja lisas, et õnneks pandi pall uuesti veerema. Nüüdsest saavad Ulvi inimesed turvaliselt Viru-Kabalasse raudteejaama minna ja Viru-Kabala inimesed Ulvi keskusesse jalutada.

Enne kui ehitaja, AS-i Nordecon esindaja Aivar Krüger ja vallavanem Rauno Võrno lindi juppideks lõikasid ning jalutajad uuele teele lubasid, näitas Vinni valla sotsiaaltöö spetsialist Martin Kesamaa oma liikumisvarustust. Lisaks sportlikele riietele ja kõnnikeppidele oli tal kaasas pealambiga müts. Vallavanem arvas, et kui tee ääres oleks terve kastitäis selliseid mütse jalutajatele võtmiseks, oleks see kahtlemata odavam lahendus kui valgustuse ehitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles