​Võsul valiti alevikule vanemat ja kandikogu

Margus Martin
, reporter
Copy
Võsu alevikuvanema ja kandikogu valimised tõid kohalikku rannaklubisse kokku saalitäie ehk paarsada inimest, kes innukalt oma arvamust avaldasid ning valiku tegid.
Võsu alevikuvanema ja kandikogu valimised tõid kohalikku rannaklubisse kokku saalitäie ehk paarsada inimest, kes innukalt oma arvamust avaldasid ning valiku tegid. Foto: Vladislav Musakko

Inimestest pungil Võsu rannaklubi meenutas pühapäeva pärastlõunal omalaadse teatrietenduse toimumiskohta. Peaosaliseks polnud siiski viimati sama palju rahvast majja toonud näitleja Tõnis Niinemets, vaid rahvas ise.

Võsulaste aktiivsus polnud imekspandav, sest nii mõnigi kohaletulnu teatas, et soovib häält senisest paremini kuuldavaks teha ja annab oma panuse selleks, et tehtav valik oleks parim.

Kaheksa aastat Võsu alevikuvanemaks olnud Eha Sirelbu ütles koosoleku juhatajaks valimise järel välja soovi, et kokkusaamine ei muutuks etenduseks, kuid päris ilma näitemängu elementideta siiski hakkama ei saadud. Pärast tulist koosolekut juba rahunenuna toimunut kommenteerides lausus Sirelbu, et alevikuvanema ja kandikogu valimised saanuks kindlasti korraldada vähema ajakuluga, kui nüüd läinud kolme ja poole tunniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles