Veretöö Piiral sai alguse lõkkeplatsil pummeldamisest

Copy
Selles majas Piiral kohutav veretöö toimuski. Nüüd on maja tühi, vaid kurb hundikoer on hoovis.
Selles majas Piiral kohutav veretöö toimuski. Nüüd on maja tühi, vaid kurb hundikoer on hoovis. Foto: Vladislav Musakko

Täna hommikupoolikul käisid kaks naist toitmas Piiral kurvavõitu hundikoera, sest neljajalgne oli kaotanud laupäeval mõlemad peremehed. Neist üks on tapetud, teine tapmises kahtlustatavana vahi all.

Majas elasid 46-aastane Villu ja tema 54-aastane onu Märt. Ümberkaudsete elanike sõnul oli Villu tugev nagu härg ja töötas ehitusfirmas. Tema onu aga põdura tervise tõttu tööl ei käinud. Mõlemad mehed armastasid napsi võtta ja siis olevat Villu muutunud agressiivseks. Teinekord kostis tema vali hääl üle tänava.

Traagiliselt lõppenud sündmused said alguse jällegi alkoholi pruukimisest. Mõrvapaigast sadakond meetrit eemal metsas, kus oli sisse seatud lõkkeplats. Kas lõkkeplatsil ka tulevane ohver oli, see jäi selgusetuks, küll aga oli Villu sealt lahkunud märkimisväärse viinavaruga.

Mõrvapaigast sadakond meetrit eemal asuvalt lõkkeplatsilt traagiliselt lõppenud sündmus alguse saigi.
Mõrvapaigast sadakond meetrit eemal asuvalt lõkkeplatsilt traagiliselt lõppenud sündmus alguse saigi. Foto: Vladislav Musakko

Kui laupäeva hommikul üks lõkkeplatsil pidutsenutest Villu ja Märdi eramusse sisenes, märkas ta Villut elutoas lamamas. Mees oli veel viinauimas pobisenud, et on mingi väga halva asjaga hakkama saanud. Edasi viis külalise tee kööki, kuhu Villu talle järgnes. Villu oli veel küsinud, kas nüüd teatad politseisse. Seda külaline tegigi.

Villu oli varemgi viinauimas tekkinud vihahoos onu peksnud, kuid siis oli klobimine päädinud vaid sinikatega. 

Ümberkaudsed elanikud teadsid rääkida, et kunagi oli see majapidamine tipp-topp korras olnud. Siis aga algas allakäik. Villu oli oma isa majast välja ajanud. Hiljem asus sinna elama tema onu.

Prokuratuur taotles kohtult  Villu vahi alla võtmist, kohus rahuldas taotluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles