Kaks Rakvere ViKe jooksjat näitasid Saaremaa sügises väledaid jalgu

Margus Martin
, reporter
Copy
Sõbrad ja konkurendid Liina Tšernov (paremal) ja Kelly Nevolihhin said lisaks suvistele staadionijooksudele võtta hooaja lõpus teineteisega mõõtu tavapärasest erineval jõuproovil.
Sõbrad ja konkurendid Liina Tšernov (paremal) ja Kelly Nevolihhin said lisaks suvistele staadionijooksudele võtta hooaja lõpus teineteisega mõõtu tavapärasest erineval jõuproovil. Foto: Marko Mumm

Saaremaa kolme päeva jooksul debüteerinud Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlane Kelly Nevolihhin lõpetas 46. korda korraldatud võistluse tihedas konkurentsis naiste arvestuses teise kohaga.

Avapäeval joosti 10, teisel 16,195 ja kolmandal 16 kilomeetrit, mis andis kokkuvõttes välja maratoni mõõdu. Nevolihhin alustas jõuproovi Liina Tšernovi järel teise, isiklikku rekordit tähistava ajaga 36 minutit ja 30 sekundit.

Teisel päeval jõudis ta finišisse jälle Tšernovi kannul ajaga 1.02.29 ning kolmandal näitas taas samal positsioonil lõpetades resultaati 1.01.29.

Kolme päeva koondajaks kujunes 2.40.38 ning kaotust võitjale kogunes pisut üle kolme minuti. “Kartsin hullemat, aga tegelikult oli väga mõnus jooks. Nautisin täiega, eriti tänast [pühapäevast] jooksu,” kommenteeris Kelly Nevolihhin ajakirja Jooksja jooksuportaalile.

Kolme päeva jooksu üldvõidu saavutas pealinna klubi MeRun esindaja Ilja Niko­lajev (2.15,32), kes oli samas väledaim ka mullu. Üldarvestuse ja ühtlasi meeste klassi neljas koht kuulus Taavi Kilkile (Rakvere ViKe) koond­ajaga 2.22.45. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles