Perearstid ootavad kolimist uude tervisekeskusesse

Katrin Uuspõld
Copy
Rakveres peatselt avatavas tervisekeskuses võtavad oma patsiente vastu ka psühhiaater Tiiu Tandre (vasakult), perearstid Katrin Kivisto, Tiina Josua ja Kersti Veidrik.
Rakveres peatselt avatavas tervisekeskuses võtavad oma patsiente vastu ka psühhiaater Tiiu Tandre (vasakult), perearstid Katrin Kivisto, Tiina Josua ja Kersti Veidrik. Foto: Vladislav Musakko

Järgmisel reedel on Rakvere tervisekeskuse pidulik avamine ja kümne Rakvere perearsti esimene tööpäev uutes ruumides. Lisaks võtavad sama katuse all patsiente vastu kaks füsioterapeuti, ämmaemand ja koduõde ning eraldi sissepääsu kaudu pääseb kahe psühhiaatri vastuvõtule.

Seda, kus kellegi kabinet asub, saab patsient hõlpsasti teada juba peauksest sisse astudes: seinal on selge majajuht. Uue ja kaua oodatud Rakvere tervisekeskuse esimesele korrusele kolivad kõrvalmajast Rakvere Laste Tervisekeskus OÜ perearstid Tiina Josua, Anu Jõemägi, Helle Võsu ja Sirje Sirotkina oma meeskonnaga. Teisel korrusel võtavad koos oma seniste õdedega vastu perearstid Irina Kallaste, Katrin Kivisto, Maire Nõmm, Angela Reimal, Kersti Veidrik ja Maksym Umantsev.

Tohtrid rõhutavad, et nende telefoninumbrid ja vastuvõtuajad jäävad samaks ning lähiajal hakkab tööle ka ühine koduleht rakveretervisekeskus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles