Suur valveta ja kuri koer näitab inimestele hambaid

Toomas Herm
Copy
Vinni vallas on taas kerkinud probleem inimesi hirmutava kurja ja järelevalveta koeraga. Pilt on illustratiivne.
Vinni vallas on taas kerkinud probleem inimesi hirmutava kurja ja järelevalveta koeraga. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Vinni vallas on lahvatanud aastaid vana probleem suure koera pärast, kes järelevalveta ringi jookseb ja inimesi ehmatab. Päris puremiseni pole õnneks veel asi läinud.

Hirmutaja pakub kõneainet sotsiaalmeedias. “Nii suur koer peab olema rihma otsas,” kirjutas üks pealtnägija sotsiaalmeedias ja selgitas, et koera perenaine jalutab neljajalgset sõpra kummalisel moel: autoga sõites ja signaali andes, kusjuures koer on sõiduki kõrval või järel sellega võidu jooksmas. “Tihti on koer ka üksi hulkumas,” nentis pealtnägija ja lisas, et koera perenaisega vestelda pole mõtet, sest tema probleemi ei tunnista. “Mida teha sellise inimesega, kellele seadused ja reeglid ei kehti ja kes ikka ja jälle kiusu ajab?” esitas pealtnägija sotsiaalmeedias küsimuse.

Vinni valla elanik, kes ei soovinud oma nime avalikustada, pakkus, et see koeraprobleem on kestnud kümmekond aastat. Sellest olevat ta rääkinud juba Vinni eelmise vallavanema Toomas Väinastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles