Kultuurimajad avavad pidudega hooaja

Katrin Uuspõld
Copy
Ida-Virumaa tantsutrupp Lausa Lust on kutsutud esinema Rakke kultuurikeskuse hooaja avapeole, mis on ühtlasi ka kultuurimaja 30. sünnipäev.
Ida-Virumaa tantsutrupp Lausa Lust on kutsutud esinema Rakke kultuurikeskuse hooaja avapeole, mis on ühtlasi ka kultuurimaja 30. sünnipäev. Foto: Hannes Arus/Pildistaja Fotostuudio

Rahva- ja kultuurimajades on ringitööd juba alanud ning täna õhtul on mitmel pool aeg küps hooaja avapeoks: kus on õhus retrohõngu, kus näeb tantsunumbreid, kindel on, et igal peol saab ise tantsu lüüa.

Rakke kultuurikeskuse hooaja alguse pidu läheb lahti täna õhtul kell kaheksa, tantsuks musitseerivad Annely Ott ja Rein Kontson, esineb tantsutrupp Lausa Lust ning ühtlasi tähistatakse kultuurikeskuse 30. sünnipäeva.

Rakke kultuurikeskuse juhataja Rene Põllumaa rääkis, et Rakke kandis tehti näitemängu ja koorilaulu juba enne seltsimaja valmimist – sellestki sündmusest on juba 95 aastat möödas ja seltsimaja ise sõjas hävinud. Küll täitub 30. aasta Rudolf Pälsoni nimelise sovhoosi ametiühingu klubina alguse saanud hoonel, mis juba mõnda aega kultuurikeskuse nime kannab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles