Rakveres tuleb ebaõnnestumiste meistriklass

Inna Grünfeldt
Copy
Kogemuspäeval kõneldakse ebaõnnestumistest ja läbipõlemisest.
Kogemuspäeval kõneldakse ebaõnnestumistest ja läbipõlemisest. Foto: Kodanikuühiskonna Sihtkapital

Vabaühendused igast Eesti nurgast kogunevad 1. novembril  Rakverre Aqva konverentsikeskusesse ebaõnnestumistest ja läbipõlemisest rääkima.

Kodanikuühiskonna Sihtkapital (KÜSK) korraldab juba seitsmendat korda kõigile vabaühendustele kogemuspäeva, mille pealkiri on seekord "Ebaõnnestumiste meistriklass". See on ligi 150 osalejaga konverents, kus tänavu on fookuses läbipõlemine, ebaõnnestumine ühingute juhtimises, huvikaitse tegemises – eesmärk on kuulata lugusid ja neist õppida, selleks et ise edaspidi paremini ühiskonnas inimestele toeks olla, huvikaitset teha, aidata riigil lahendada mitmesuguseid ühiskondlikke probleeme. Seda kõike poliitilises olukorras, kus on kahtluse alla seatud mitme vabaühenduse tegutsemise ja riikliku rahastamise mõistlikkus.

Oma kogemusi jagavad teiste seas Margus Oro SOS Lasteküla Eesti Ühingust, Raimo Ülavere – tuntud coach ja koolitaja. Päeva juhib ajakirjanik Marii Karell.

Päeva läbib teinegi joon – tehakse plaane, kuidas iga vabaühendus saab oma tegevusega ökoloogilist jalajälge vähendada. Teiste seas räägivad Triin Toomesaar Kiusamisvabast Koolist ja Raimo Matvere laulu- ja tantsupeo korraldustiimist. Konverents ise on korraldatud võimalikult keskkonnasõbralikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles