Noored valutavad südant osaluskohvikus  

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Lääne-Virumaa osaluskohviku peakorraldajat Maris Praatsi (vasakul) tunnustati aasta tagasi kodanikupäeva aumärgiga.
 
Lääne-Virumaa osaluskohviku peakorraldajat Maris Praatsi (vasakul) tunnustati aasta tagasi kodanikupäeva aumärgiga.  Foto: Kreet Stubender-lõugas

Järgmisel reedel toimuvad üle Eesti osaluskohvikud, mis toovad ühise arutelulaua ümber 13–30-aastased noored, samuti otsustajad ja kohaliku elu eestvedajad, kel on võimalus pakkuda välja ideid, tegemaks vajalikke muudatusi riigi arengukavades.

Arutatakse üpris kaalukaid küsimusi, mis pakuvad võimalust kaasa rääkida Eesti tuleviku teemadel. Informatsiooni kogutakse nii "Eesti 2035" strateegia, uue perioodi noortevaldkonna arengukava kui ka haridusstrateegia kohta. Kõrvale ei jää piirkondlike murekohtade lahendamine.

Lääne-Virumaa osaluskohviku peakorraldaja Maris Praats ütles, et kohvikus saadakse arutada, millisena keegi enda tulevikku näeb ning mida muuta, et tulevik oleks helgem.

Lääne-Virumaa osaluskohvik toimub 8. novembril algusega kell 10 Väike-Maarja seltsimajas. Osalema on oodatud kõik 13–30-aastased noored, samuti noorsootöötajad, ametnikud ja loomulikult otsustajad. Rohkem infot leiab SIIT.

Üritusele on korraldatud transport väljumisega Rakverest kell 9.50 ja Kadrinast kell 9.20. 

Lääne-Virumaa osaluskohvik on osa Eesti Noorteühenduste Liidu projektist "Euroopa noortedialoog". 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles