Spordimeeste tagalat hoiavad tegusad naised

Margus Martin
, reporter
Copy
Jelena Tregubova.
Jelena Tregubova. Foto: Ain Liiva

Moskvast pärit Anna ja Vladivostokis sündinud Jelena on vene naised, keda saatus on toonud Lääne-Virumaale Rakveresse. Kuigi mõlemad on elanud suurlinnas, üks Moskvas ja teine Tōkyōs, ei torka neis silma midagi suurlinlikku. Nad on tagasihoidlikud ja pisut salapärased. Neist õhkub rahu ning soojust.

Anna puhul teatakse enamasti tema abikaasat, kolmandat hooaega Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreeneri ametit pidavat Juris Umbraškot. Jelenast rääkides on aga suuremale osale Eesti inimestest tuttav tema mees, endine profisportlane ja praegune riigikogu liige Kaido Höövelson.

Kui kumbki spordimees tutvustamist suurt ei vaja, siis nende selja taga seisvad kaks sihikindlat ja pühendunud naist väärivad seda kindlasti. Kuigi nad ise ei soovinud eriti püünele astuda, õnnestus ometi mõlemad nõusse saada ning uurida lähemalt nende elu ja siinsete tegemiste kohta. Olgu lisatud, et mõlemas peres sirguvad väikesed mehehakatised, kes kannavad eestipäraseid nimesid: Anna ja Jurise poja nimi on Markus, Jelena ja Kaido pojal aga Taar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles