Gert trumpas Jüri tiimi napi ühe punktiga üle

Margus Martin
, reporter
Copy
Rikkaliku kogemusepagasiga Kristo Saage (palliga) on mängija, kelle alahindamine võib nii mõnigi kord vastasmeeskonnale valusalt kätte maksta.
Rikkaliku kogemusepagasiga Kristo Saage (palliga) on mängija, kelle alahindamine võib nii mõnigi kord vastasmeeskonnale valusalt kätte maksta. Foto: Ain Liiva

Eesti-Läti korvpalliliigas pühapäeval võõrsil mänginud Rakvere Tarvas kaotas põnevas mõlemapoolsete võimalustega mängus TalTechile minimaalselt, 78:79.

Pealinlaste juhendaja Gert Kullamäe nimetas kahe Eesti klubi omavahelist heitlust tõeliseks trilleriks, mis sisaldas kõiki seda nimetust väärivaid elemente. “Mõlemad võistkonnad väärisid võitu,” lausus ta.

Kullamäe sõnul domineeris Tarvas täielikult mängu avapoolajal. “Me ei saanud siis oma asjadega nii hakkama, nagu oleks tahtnud. Kõige rõõmutoovam oli kolmas veerandaeg: mängisime seda hästi ja läksime isegi kümne punktiga ette, aga tundus, et [Kristo] Saage hull kolmene veerandaja lõpus viis meie moraali alla ning Rakvere sai mängu tagasi,” meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles