Käru küla pani hädas seljad kokku

Margus Martin
, reporter
Copy
Verner (vasakul) ja Valdur Puusep märkisid, et pikalt muremõtteid heietada pole neil plaanis, vaid tuleb asuda tegutsema. Esmajoones lükatakse kopaga kokku püsti jäänud majaseinad, et siis uued püstitada.
Verner (vasakul) ja Valdur Puusep märkisid, et pikalt muremõtteid heietada pole neil plaanis, vaid tuleb asuda tegutsema. Esmajoones lükatakse kopaga kokku püsti jäänud majaseinad, et siis uued püstitada. Foto: Ain Liiva

Valdur ja Verner, mõtlikud näod peas, põrnitsevad Käru külas ahervaret, mille keskel kõrgub koguka ahju kõrval uhke välimusega korsten. Nädala eest käis elamus, kuhu Verneri pere plaanis tuleval kevadel sisse kolida, varas.

Oleks siis varas piirdunud üksnes talle meelepäraste asjade himustamisega ja teinud ummisjalu minekut. Oh ei, see tegelane viskas pagedes tagantkätt tuppa põleva tiku ning tulekahju ei jätnud majast järele mitte midagi peale süte ning tahmaste seinte ja küttekollete.

Mitme päästeautoga kohale kihutanud pritsimeestelgi jäi üle vaid summutada tund aega laastamistööd teinud leegid ning jälgida, et sädemed ei kanduks lähedal seisvatele heinapallidele, veisekarja söödale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles