Stardijoone taga: driftijate lemmikaeg hakkab saabuma

Copy
Kuigi nädalavahetusel oli Rakveres juba märgata, et autodega kogunesid lärmakad noored, ei hakatud veel autodega möllama.
Kuigi nädalavahetusel oli Rakveres juba märgata, et autodega kogunesid lärmakad noored, ei hakatud veel autodega möllama. Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel oli Rakveres siin-seal näha noori autojuhte kogunemas. Politsei ütleb, et hooaeg on käes, kuid praegu on olukord veel kontrolli all.

Nädalavahetuse eel kogunes seltskond noori keset linna nii mõneski paigas. Kõlas valju muusikat ja vilistati rehve. Politseist öeldi, et neile on teatatud ühest juhtumist, kui parklas driftis autojuht. Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Rist rääkis, et peale kõnealuse sõiduki viibisid seal veel kaks autot, kuid seda ei saa nimetada suureks kogunemiseks.

Ta lisas, et väljakutsete puhul reageerib politsei alati, sõiduki juhiga vesteldakse: juhitakse tähelepanu teoga kaasnevatele ohtudele. “Samuti siis, kui kogunemised on avalikus parklas muutunud liialt valjuhäälseks, oleme osalistega rääkinud ja kogunejad laiali ajanud,” ütles Rist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles