Eile ennelõunal ootas Gerri Stets toiduametniku külaskäiku: kui too paberile allkirja annab, avatakse nädalavahetusel Rakvere kesklinnas uus pisike leiva-saiatööstus Würtspagar.
Tellijale
Rakvere kesklinnas avab ukse väike pagaritööstus
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduköögis on Gerri Stets oma viie lapse kõrvalt leiba ja saia küpsetanud juba hea mitu aastat. “Aga see asi kasvas üle pea,” lausus ta. “Üks tuttav tahtis ja teine tahtis. Lõpuks oli kogu elamine jahu täis, koer ka juba köhis selle pärast. Pidin oma leivateoga välja kolima ja hakkasin selleks ruume otsima.”