Rakvere kergejõustiklast saab hääletada aasta parimaks

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere teivashüppaja Marleen Mülla on kuni 20-aastaste neidude arvestuses üks kolmest aasta parima kergejõustiklase tiitli pretendendist.
Rakvere teivashüppaja Marleen Mülla on kuni 20-aastaste neidude arvestuses üks kolmest aasta parima kergejõustiklase tiitli pretendendist. Foto: Marko Mumm

Eesti Kergejõustikuliit kuulutas nädala alguses välja aasta kergejõustiklaste valimised.

Parimad selgitatakse kuues kategoorias. Neist neljas vanusearvestuses (täiskasvanud, U23, U20, U18) saavad oma hääle anda ka kergejõustikusõbrad ja kahes (U16, U14) teeb valiku alaliidu noortespordi komisjon.

Kuni 20-aastaste neidude kategoorias on võimalik hääletada selle loetelu ainsa Lääne-Viru maakonna sportlase eest, kelleks on teivashüppaja Marleen Mülla. Rakvere kergejõustikuklubi ViKe 18-aastane sportlane krooniti sellel hooajal Eesti ja Balti meistriks. Isiklikud rekordinumbrid nihutas treener Hennit Küppase hoolealune nelja meetri ja viie sentimeetrini.

Parimate kergejõustiklaste valimine kestab 11. novembrini. Oma sõna saavad sekka öelda spordiajakirjanikud, liikmesklubid, treenerid ning kergejõustikusõbrad, viimastel on võimalik hääletada alaliidu Facebooki või Instagrami lehel.

Kõik aasta kergejõustiklaste nominendid leiab Eesti Kergejõustikuliidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles