Tarvas halastas Cramole: rakverlaste välkkiire tagamees tüüris tähtsa mängu ajal abieluranda

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere Tarva rivistuses jääb vallalisi korvpallureid järjest vähemaks. Sellest nädalast on naisemees ka Devin Lee Harris (palliga).
Rakvere Tarva rivistuses jääb vallalisi korvpallureid järjest vähemaks. Sellest nädalast on naisemees ka Devin Lee Harris (palliga). Foto: Ain Liiva

Kolmapäeva õhtul Kastani Arenal Eesti korvpalli valitseva meistermeeskonna BC Kalev/Cramo vastu tublilt pusinud Rakvere Tarvas pidi läbi ajama ameeriklasest tagamängija Devin Lee Harrise abita, kes pani samal ajal oma väljavalitule sõrme abielusõrmuse.

Kui mitmele korvpallisõbrale tuli 27-aastase ja 182 sentimeetrit pika palluri Kastani Arenalt puudumine eile õhtul üllatusena ning kahtlustati, et meest on tabanud Eesti külmas sügisilmas mõni kuri viirus või sootuks vigastus, siis tegelikult oli eemalejäämise põhjus rõõmus: Harris purjetas kodumaal abieluranda.

Oklahomast pärit mängumees kiirustas koduklubi juurest kallimaga abielu registreerima ja pulmapidu pidama kohe pärast läinud pühapäeval Tallinnas peetud matši TalTechiga ning naaseb Eestisse homme.

Tarva meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar kõneles, et korvpalluri USA-sse siirdumine oli klubiga varakult kooskõlastatud. "Meil ikka päris niimoodi ei ole, et välismängijad käivad oma äranägemise järgi kodus vanaemade sünnipäevadel ja muudel üritustel," lausus Lippasaar. "Abiellumine oli ammu paika pandud ja ta rääkis sellest meile kohe, kui ta meiega liitus ning käed lõime. Meil on inimlik klubi ning me hoolime oma mängijatest. Raske oleks olnud ette kujutada situatsiooni, kui me poleks teda ära lubanud. Kuidas see mees siis oleks mänginud ja kas pruut oleks teda kevadel enam üldse oodanud?"

Arnu Lippasaar sõnas naljatamisi, et tänu Devin Lee Harrise puudumisele said aga vabamalt hingata ja tegutseda BC Kalev/Cramo mängijad. "Muidugi andis tema [Harrise] puudumine tunda, aga las Cramo saab ka korralikult oma mehed terveks ja uued välistäiendused mängima."

Järgmise kohtumise peab Rakvere Tarvas eeloleval pühapäeval Raplas sealse Avis Utilitas Rapla meeskonna vastu. Selles matšis on värske abielumees Harris tagasi platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles