Team Yongi poisid löövad välkkiirelt

Margus Martin
, reporter
Copy
Spordiklubi Team Yong sportlased Tsergo Tsilk (vasakult teine) ja Khaled Aljabr (kolmas) tulid võistlustelt tagasi, kael medalitest lookas. Põhjust tehtud tööst rahulolu tunda oli samuti nende juhendajatel Ronald Smorodinil (vasakul) ja Marko Levtšenkol (paremal).
Spordiklubi Team Yong sportlased Tsergo Tsilk (vasakult teine) ja Khaled Aljabr (kolmas) tulid võistlustelt tagasi, kael medalitest lookas. Põhjust tehtud tööst rahulolu tunda oli samuti nende juhendajatel Ronald Smorodinil (vasakul) ja Marko Levtšenkol (paremal). Foto: SK Team Yong

Spordiklubi Team Yong noored taekwondo-sportlased näitasid ala viljelevate virulaste head taset välisturniiril Lätis Salaspilsis, kus nopiti hulk medaleid ja saadi tunnustada korraliku tehnika eest.

Team Yongi liikmeist pälvis Tsergo Tsilk esikoha üle 44 ja üle 48 kilogrammi kaaluvate võistlejate hulgas ning samuti löögikiiruses. Sarnaselt klubikaaslasega näitas oma kaaluklassis parimat löögikiirust Khaled Aljabr. Tema kontosse lisandus veel teine koht kaaluklassis kuni 33 kilogrammi ning kolmas koht kuni 36 kilogrammi kaaluvate poiste seas.

Eritunnustusega märgiti ära Aljabri tehnikaarsenali puhtus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles