Pokkerihuviline täitis võiduga ühe ammuse unistuse

Margus Martin
, reporter
Copy
Kristo Erala jõudis Paf Live'i pokkeriturniiril mitu aastat väldanud pingutamise tulemusena lõpuks täistabamuseni.
Kristo Erala jõudis Paf Live'i pokkeriturniiril mitu aastat väldanud pingutamise tulemusena lõpuks täistabamuseni. Foto: Jokker.ee

Kuus-seitse aastat tagasi esimest korda kodulinnas freeroll-turniiril (tasuta sisseostuga) pokkerilaua taha istunud rakverlane Kristo Erala täitis ühe oma ammustest unistustest, kui võitis Tallinnas korraldatud rekordarvu, 125 mängijaga pokkeriturniiri Paf Live. Esikohaga kaasnes ligemale kahe ja poole tuhande euro suurune preemia.

Erala meenutas, et kunagi Rakveres pokkeriga alustades õnnestus tal mõnel korral saada enda valdusse kuu parima mängija tiitel, millega kaasnes tasuta pääse Paf Live’i turniirile pealinna. “Tegu oli siis minu esimese väljaspool Rakveret toimunud korraliku auhinnafondiga turniiriga, kus jõudsin üsna ruttu oma esimese finaalilauakohani,” rääkis ta. “Meenub, et sain seal vist viienda koha ja ligemale kuussada eurot, mis oli siis minu suurim rahaline võit pokkeris. Sellest hetkest alates olen unistanud sama turniiri võitmisest.”

Ehkki Kristo Erala seisis mitmel korral täistabamusele üsna lähedal, polnud tal ometi kuni möödunud nädalavahetuseni õnnestunud võita turniiri, millel ta osaleb tavaliselt mõnel korral aastas. Õnn pöördus sobivas suunas eelmisel aastal pärast seda, kui perre sündis tütar. “Tegin seepeale pokkerist väikese pausi ja mängisin turniiridel väga vähe,” lisas Erala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles