Meie koolidest on eksamitulemuste pingereas kõrgeimal kohal Vinni-Pajusti gümnaasium

Merly Raudla
Copy
Lääne-Virumaa koolidest on nimekirjas kõrgeimal, 23. kohal Vinni-Pajusti gümnaasium, mis tõusis eelmise aastaga võrreldes kuus kohta.
Lääne-Virumaa koolidest on nimekirjas kõrgeimal, 23. kohal Vinni-Pajusti gümnaasium, mis tõusis eelmise aastaga võrreldes kuus kohta. Foto: Hilje Pakkanen

Lääne-Virumaa koolidest on nimekirjas kõrgeimal, 23. kohal Vinni-Pajusti gümnaasium, mis tõusis eelmise aastaga võrreldes kuus kohta.

Sihtasutuse Innove täna avaldatud 2019. aasta riigieksamite tulemuste põhjal selgub, et parimad koolid on Treffneri gümnaasium, Tallinna reaalkool ja Gustav Adolfi gümnaasium.

Meie maakonna koolidest leiab 43. kohal Väike-Maarja gümnaasiumi (langes 23 kohta), 46. kohal Kadrina keskkooli (langes 16 kohta) ja 57. positsioonil Rakvere gümnaasiumi (langes 11 kohta). Rakvere reaalgümnaasium on võrreldes möödunud aastaga kolm kohta tagasi andnud ning seisab 68. tabelireal.

Uuest õppeaastast suletav Rakvere täiskasvanute gümnaasium on tõusnud 40 kohta ja pingereas ​116. kohal. 

Postimees avaldas, et esikümnes on kolm kohta tõusnud Saaremaa ühisgümnaasium ja Tartu Jaan Poska gümnaasium.

Kokkuvõtte ning koolide pingerea leiab Postimehest. 

Statistika puhul tuleb arvestada, et eksamite infosüsteemis ei kuvata tulemusi kooli kohta, kui eksami sooritajaid on olnud alla viie. Selline reegel näiteks ei lasknud üldedetabelisse jõuda väga heade inglise keele eksami tulemustega silma paistnud Aravete keskkooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles