Maaülikoolis tudeerivad rakverlased said palli patsutades pileti Serbiasse

Margus Martin
, reporter
Copy
Kaarel-Kristjan Rink (vasakult), Randel Rainer Lille ja Argo Orumaa on värsked Eesti tudengite meistrid 3x3-korvpallis. Pildilt puudub tiimi neljas liige Erik Kaasik.
Kaarel-Kristjan Rink (vasakult), Randel Rainer Lille ja Argo Orumaa on värsked Eesti tudengite meistrid 3x3-korvpallis. Pildilt puudub tiimi neljas liige Erik Kaasik. Foto: tanavakorvpall.ee

Tartus toimunud Eesti üliõpilaste meistrivõistlustel 3×3-korvpallis võitis esikoha Eesti Maaülikool, kes alistas seitsme meeskonnaga turniiri finaalis Tartu Ülikooli 15:13.

Vastse tudengite meistri neljast liikmest kolm on omandanud korvpallihariduse Rakveres. Nendeks on Randel Rainer Lille, Erik Kaasik ja Kaarel-Kristjan Rink. Tiimi neljaski pallur pole siinsetele korvpallihuvilistele võõras. Nimelt esindas Argo Orumaa veel mullu Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistlustel tiimi Tamsalu Los Toros/TalTech, kust ta siirdus selleks hooajaks maaülikooli ridadesse. Hõbedases Tartu Ülikooli meeskonnas mängis kaasa veel üks Rakverest pärit pallur, Raiko Ramul.

Meistritiitliga tagas esikohameeskond pääsu Euroopa üliõpilasmängude 3x3-korvpalli turniirile, mis peetakse tuleval suvel Serbias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles