Südameapteek avas e-apteegi

Merly Raudla
Copy
Ravimid.
Ravimid. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Südameapteegi kaubamärgi all on avatud Eesti kõige uuem e-apteek, mis annab võimaluse konsulteerida kogenud apteekriga asukohast olenemata ning tellida vajalikud ravimid ja apteegitooted kõikjal üle Eesti endale koju või kontorisse, lähimasse Südameapteeki, pakiautomaati või postkontorisse.

“Teenused ja tooted internetis on saanud uueks normaalsuseks ja apteegiteenus ei ole siin erandiks ei Eestis ega väljaspool,” lausus Südameapteegi e-apteegi proviisor Aleksandr Sei.

E-apteegist saab osta ka retseptiravimeid. Selle tarvis on oluline keskkonda sisselogimine, kasutades ID-kaarti, Mobiil- või Smart-ID-d või pangalinki, ning loomulikult peab olema digiretsept nagu igas apteegis.

Väikese lapse kõrvalt on e-apteegist tellimine mugav viis vältida haiguste perioodil viiruseid. Proviisori sõnul on e-apteek hea võimalus kindlasti nendele inimestele, kes peavad regulaarselt kindlat ravimit kasutama või kes aitavad oma vanematel või vanavanematel rohukapi sisu uuendada.

Hoopis uue nurga alt näeb Aleksandr Sei e-apteegis pakutavat võimalust anda professionaalset nõu ja abi klientidele, kes soovivad nõu diskreetsemalt, kui apteegiskäik seda mõnel juhul võimaldab. Apteekri nõu saab Südameapteegi veebikeskkonnas iga päev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles