Rakvere karikaturniir võrkpallis läks käima neljateistkümnendat korda

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere Karikas võrkpallis annab noortele vajalikku võistluskogemust, milleta ükski harjutaja läbi ei saa.
Rakvere Karikas võrkpallis annab noortele vajalikku võistluskogemust, milleta ükski harjutaja läbi ei saa. Foto: Ain Liiva

Noorte võrkpalli sarivõistluse Rakvere Karikas uus hooaeg algas sama osalejarohkelt, kui eelmine lõppes. Kokku lõi läinud kuu lõpus toimunud avaetapil Rakvere spordihallis kaasa 35 võistkonna jagu võrkpallilapsi.

Karikaturniiri populaarsus on lihtsalt seletatav: lapsed vajavad lisaks treeningutele rohkem võistlusväljundit. Seda kinnitab samuti jõuproovi ellukutsuja, Rakvere spordikooli võrkpallitreener Mati Merirand. “Võistluse formaat on läinud treeneritele hästi peale,” märkis ta kahes vanuserühmas korraldatava turniiri kohta, kus heitlevad C- ja mini vanuseklassi võrkpallurid.

“See ongi selleks, et saada võistluskogemust ja näha, kuidas laps poole aastaga areneb. Just võistluskogemuse saamiseks oleme seda võistlust läbi aegade korraldanud. Sisuliselt on siinsel turniiril esindatud vabariigi kõik paigad. Nüüd tuldi alates Põlvast ja Narvast, lõpetades Pärnu, Tartu ja Tallinnaga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles